ЕТ "БУЛГАРПЛОД КЮСТЕНДИЛ - ГЕОРГИ РАЗСИПИЙСКИ“ е специализирано дружество в преработката на пресни плодове и зеленчуци.

Фабриката на дружеството се намира в с. Граница, обл. Кюстендил.

Овощарската традиция на Кюстендилския край е жива през всички времена и предавана като опит и култура от поколение на поколение. Плодовете произвеждани в Кюстендилският регион, са пословични със своите вкусови качества. Региона е известен като овощната градина на България, където се отглеждат най – вкусните плодове, благодарение на естествените климатични особености  - зона на преходно-континентален климат със средиземноморско влияние.

Като производители, разполагаме със собствени насаждения, които отглеждаме натурално, с грижа, подход и обработка от професионални агрономи и работници, с цел постигане на качествено производство.

                               

Качеството на продукцията е гарантирано, като плодовете са сертифицирани по GLOBAL G.A.P. – сертификат за качествена земеделска продукция.

Като преработватели дружеството успешно развива и налага на пазара своята търговска марка „БАГРА” с предлагането на висококачествени продукти, предназначени за широк кръг потребители

Базата разполага с модерно техническо оборудване за селектиране, преработка, сушене и пакетиране.

Предлаганите разновидности сушени плодове и зеленчуци с марка “БАГРА”, са изцяло от български продукти без консерванти и се отличават със своите отлично запазени натурални вкусови качества. 

Използват се пресни плодове и зеленчуци, селектирани от качествени сортове, грижливо отгледани и изсушени по специален метод, за да останат сочни и с неустоим вкус. При процеса на сушене, се отделя единствено водата, а всички минерали се запазват напълно. Сушените продукти са без добавена захар, без консерванти и без добавки, подходящи за всяка възраст и вкус.

Натурални, за да бъдат здравословни.